Agenda

15.11.18

foto / lezing

Extra Fort @ CFC : Salvatore Vitale - Tim Clark

Fotografie
! ! EXTRA FORT niet in RECYCLART ! !
Maison CFC (éditions & librairie) : 14 Martelaarsplein 1000 B

De extra fort avonden geven carte blanche aan twee fotografen; gedurende een uur stelt elk van hen zijn werk en dat van anderen voor. Ze verkennen eveneens andere domeinen zoals daar zijn King Kong spinoffs, verdachte hotels, Duitse minigolf of Iraans pistache-ijs. Deze avonden zijn de perfecte gelegenheid voor onverwachtheden en verrassingen die de ontmoeting tussen artiest en publiek voeden.

Vanavond een duo dat elkaar goed kent.

Salvatore Vitale is een fotograaf die oorspronkelijk uit Palermo komt, maar uitgeweken is naar Zwitserland. Als stichter van Yet Magazine, verwijst zijn documentarisch stijl en onderzoek naar het proberen verweven van verschillende beelden tot een verhaal.

Tim Clark is de redactiechef en directeur van 1000 Words, een online magazine gewijd aan hedendaagse fotografie. Zijn artikels zijn oa verschenen in The Sunday Times, The Telegraph, FOAM, Time Lightbox, The British Journal of Photography en Next Level. Hij organiseert ook workshops met fotografen als Antoine d'Agata, Anders Petersen, Erik Kessels, Roger Ballen en Jeffrey Silverthorne. Hij zetelt ook in veel internationale jury's.

 

CFC éditions & librairies
14 Martelaarsplein 1000 Brussel
02 227 34 00

19:00
5 €

facebook event

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News