Agenda

15.11.18

foto / lezing

Extra Fort @ CFC : Salvatore Vitale - Tim Clark

Fotografie
! ! EXTRA FORT niet in RECYCLART ! !
Maison CFC (éditions & librairie) : 14 Martelaarsplein 1000 B
 
Tim Clark is ziek en kan vanavond niet komen
Het spijt ons
 

De extra fort avonden geven carte blanche aan twee fotografen; gedurende een uur stelt elk van hen zijn werk en dat van anderen voor. Ze verkennen eveneens andere domeinen zoals daar zijn King Kong spinoffs, verdachte hotels, Duitse minigolf of Iraans pistache-ijs. Deze avonden zijn de perfecte gelegenheid voor onverwachtheden en verrassingen die de ontmoeting tussen artiest en publiek voeden.

Vanavond een duo dat elkaar goed kent.

Salvatore Vitale is een fotograaf die oorspronkelijk uit Palermo komt, maar uitgeweken is naar Zwitserland. Als stichter van Yet Magazine, verwijst zijn documentarisch stijl en onderzoek naar het proberen verweven van verschillende beelden tot een verhaal.

Tim Clark is curator en schrijver en sinds 2008 de redactiechef en directeur van 1000 Words, online magazine gewijd aan hedendaagse fotografie dat werd genomineerd voor Photography Magazine of the Year op de Lucie Awards 2014 en 2016. Hij was vroeger medecurator bij Media Space, The Science Museum in Londen en artistiek directeur van Photo Oxford 2017 samen met Greg Hobson. Clark heeft verschillende solotentoonstellingen gecureerd van artiesren zoals Alec Soth, Julie Margaret Cameron, Martin Parr, Mariken Wessels, Edgar Martins & Peter Watkins. Momenteel legt hij de laatste hand op Who’s looking at the family, now? Als curator van Photo50 voor de London Art Fair 2019 en de hoofdtentoonstelling bij QUAD, Derby for FORMAT International Photography Festival 2019, gecocureerd door Louise Clements. 

 

CFC éditions & librairies
14 Martelaarsplein 1000 Brussel
02 227 34 00

19:00
5 €

facebook event

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News