Bar resto

Bar resto

100% VEGAN & BIO

VEGAN LAB

NU OOK VOOR THUIS
OPHALEN IN VORST > LA-VIVRIERE.BE
OPHALEN IN CENTRUM / THUISLEVERING > WWW.WEBSHOP.MOLLEKE.COM

Bar Recyclart transformeert zich tot een laboratorium, gespecialiseerd in vegan culinaria, fermenteren, roken, drogen van groenten, ... Allerlei proeverijen, binnenkort te degusteren in ons restaurant en eveneens aan te schaffen voor thuis. Daarnaast zullen we ook workshops organiseren om zelf de vegan vibes in de vingers te krijgen. Cordon bleu seitan, vegan vol au vent, kroketten allerhande en veel meer... Wekelijks kan je je bestelling plaatsen op de webshop van Molleke (voor thuislevering of ophalen in het centrum) of op de webshop van La Vivrière (ophalen in Vorst). Wij koken elke week vers voor u. Smakelijk thuis!
 

BAR / RESTO

CHER PUBLIK, HELAAS ZIJN WE, ZOALS U WEET, VERPLICHT OM TE SLUITEN...
MAAR WE HEROPENEN ONZE CULINAIRE DEUREN VANAF HET TERUG KAN.
GEDULD, GEDULD... & SMAKELIJK THUIS!

WOENSDAG>VRIJDAG
BAR 10:00>17:00
RESTO 12:00>15:00 
DONDERDAGAVOND
RESTO 18:00>21:00
 

INFO | RESERVATIE | CATERING
joost@recyclart.be 02 289 00 59

Bar Recyclart serveert u een volledig veganistische BIO kaart waarin seizoensgroenten centraal staan. Elke dag een nieuw menu onder het vandaal van het experiment, om onze blik te verruimen en nieuwe smaken, texturen en verrassende schotels te ontdekken. Gespecialiseerd in veganistische heerlijkheden en seizoensgebonden gerechten. Niet schuw van een beetje experiment, gericht naar zero-waste en een ethische, gezonde, natuurlijke en lokale keuken. Satanische seitan, allmighty mezzes, hartverwarmende gemberdranken,... Laat uw smaakpapillen los op de homemade heerlijkheden van onze keuken! 

DEGUSTATIEMENU 5 GANGEN

Geniet van ons vijf gangen degustatiemenu, in intieme sfeer of met vrienden. Telkens de eerste en derde donderdagavond van de maand, steeds een nieuw menu. Seizoensgebonden groenten, verrassende smaken, zoveel mogelijk lokaal geteeld. Natuurlijk 100% plantaardig. Gastronomie van bij ons, voor een prikje (30€ per persoon)! We werken deze avonden enkel met reservatie.
 

SOCIALE ECONOMIE

Bar Recyclart werkt met mensen in een tewerkstellingstraject, zowel in de keuken als achter de bar. Dit werkprogramma, een vorm van sociale economie, biedt een kans voor lagergeschoolde, langdurige werkzoekenden om na 2 jaar smaak- en werkervaring bij ons een plek te vinden elders op de arbeidsmarkt.
 

Maïzenne Talent is een tool ontwikkeld door de jobcoaches van Atelier Groot Eiland, Eat vzw, Jes en Recyclart samen met de sectorondersteuner Horeca van Tracé Brussel, om zich op een bredere en duurzamere manier te kunnen bewegen op de arbeidsmarkt. Door de mensen die we opleiden samen aan te bieden met andere SPI-partners (Sociaal Professionele Inschakeling) actief in de Horeca, kunnen we beter inspelen op de noden van werkgevers. Via de webpagina kunnen werkgevers contact opnemen met Maïzenne Talent en zal één van de jobcoaches met de werkgever in gesprek gaan.

INFO | RESERVATIE | CATERING
joost@recyclart.be 02 289 00 59

RECYCLART 13-15 Rue de Manchester B1080

News