Bar Resto

Bar Resto

18.03>20.03 Chef in Residentie: Pascale Deneft

Bar Recyclart nodigt kooktalent uit de wijk uit om bij ons in de keuken hun ding te komen doen en hun keukengeheimen te delen. Ons publiek proeft tijdens de lunch. Voor deze editie hebben we Pascale Deneft in huis! Marolienne in hart en nieren, naast grand shows en fanfareske spektakels is ze ook thuis in de keuken. Wat zal ze ons voorschotelen? Boulettes sauce chinoise? Un pistolei à l’ancienne? We zijn curieus!

Facebook event


BAR RECYCLART BIJ DE BRIGITTINEN: DE LAATSTE TWEE WEKEN!

Vanaf april verhuizen we de keuken naar Molenbeek en kan u komen lunchen op ons terras!

Onder het vaandel "slow food" en de zachte hand van onze nieuwe kok Julien Rouvroy biedt Recyclart een dagelijks wisselend menu waarin het respect van tradities gepaard gaat met een constante zoektocht, rijk aan experiment en innovatie. We bannen alle bewerkte voedingsmiddelen, en prepareren seizoensgebonden gerechten met honderd procent natuurlijke smaken. We bieden een brede selectie van (vaak ook veganistische) gerechten en we werken met biologische groenten van Tanneurs BIO MARKET

Bar Recyclart werkt met mensen in een tewerkstellingstraject, zowel in de keuken als achter de bar. Dit werkprogramma, een vorm van sociale economie, biedt een kans voor lagergeschoolde, langdurige werkzoekenden om na maximum 2 jaar bij ons een plek te vinden elders op de arbeidsmarkt.

MAANDAG>VRIJDAG
BAR : 10:00>16:00
RESTO : 12:00>15:00

!! UITZONDERLIJK GESLOTEN : 21.03 + 22.03 + 25.03 !!

1 Korte Brigittinenstraat 1000 Brussel
info/reserveren: joost@recyclart.be - 02 289 00 59

News