Bar resto

Bar resto

100% VEGAN

BAR RECYCLART 100% VEGAN
3 DAGEN | 1 AVOND

WOENSDAG>VRIJDAG
BAR 10:00>17:00
RESTO 12:00>15:00
+
DONDERDAG RESTO (OP RESERVATIE) 18:00>21:00
 
INFO/RESERVEREN/CATERING: joost@recyclart.be 02 289 00 59


"HOWEVER COSMOPOLITAN BRUSSELS MAY BE ON PAPER, THERE ARE A FEW PLACES WHERE CLASSES AND CULTURES ARE GENUINLY MIXED. RECYCLART IS SUCH A PLACE." "UN ENDROIT ÉTHIQUE, SAIN ET RÉJOUISSANT." MERCI BRUZZ P.24 !

Bar Recyclart serveert u een volledig veganistische kaart waarin seizoensgroenten centraal staan. Een dynamische en zorgzame keuken, rijk aan smaken. Elke dag een nieuw menu in het teken van het experiment, om onze blik te verruimen en nieuwe smaken, rijke texturen en verrassende schotels te ontdekken. Behalve dierlijke producten bannen we ook  alle industrieel verwerkte voedingswaren om uit te komen bij een gezonde, ethische en natuurlijke keuken.

Bar Recyclart werkt met mensen in een tewerkstellingstraject, zowel in de keuken als achter de bar. Dit werkprogramma, een vorm van SOCIALE ECONOMIE, biedt een kans voor lagergeschoolde, langdurige werkzoekenden om na maximum 2 jaar bij ons een plek te vinden elders op de arbeidsmarkt.

 

 

-

Maïzenne Talent is een nieuwe tool, ontwikkeld door de jobcoaches van Atelier Groot Eiland, Eat vzw, Jes en Recyclart samen met de sectorondersteuner Horeca van Tracé Brussel, om zich op een bredere en duurzamere manier te kunnen bewegen op de arbeidsmarkt. Door de mensen die we opleiden samen aan te bieden met andere SPI-partners (Sociaal Professionele Inschakeling) actief in de Horeca, kunnen we beter inspelen op de noden van werkgevers. Via de webpagina kunnen werkgevers contact opnemen met Maïzenne Talent en zal één van de jobcoaches met de werkgever in gesprek gaan.  

News