Bar resto

Bar resto

100% VEGAN

UPDATE CORONA:

In het licht van de recente ontwikkelingen omtrent het COVID-19-virus, zal Recyclart gesloten zijn tot en met 19/04/2020

Door het beperken van fysiek contact kunnen we doen wat we kunnen om de verspreiding van het virus in te perken, niet alleen voor uw gezondheid maar ook voor degenen die het meest kwetsbaar zijn. Alle evenementen worden geannuleerd of uitgesteld en Bar Recyclart zal de tijd in lockdown gebruiken om onze zelfgemaakte seitan te perfectioneren voor de heropening. 

 

- - 

ELKE DAG EEN NIEUW MENU
 
 
"HOWEVER COSMOPOLITAN BRUSSELS MAY BE ON PAPER, THERE ARE A FEW PLACES WHERE CLASSES AND CULTURES ARE GENUINLY MIXED. RECYCLART IS SUCH A PLACE." "UN ENDROIT ÉTHIQUE, SAIN ET RÉJOUISSANT."
MERCI BRUZZ P.24 !

We zijn er geraakt: een volledig veganistische kaart waarin seizoensgroenten centraal staan. Een dynamische en zorgzame keuken, rijk aan smaken. Elke dag een nieuw menu in het teken van het experiment, om onze blik te verruimen en nieuwe smaken, rijke texturen en verrassende schotels te ontdekken. Behalve dierlijke producten bannen we ook  alle industrieel verwerkte voedingswaren om uit te komen bij een gezonde, ethische en natuurlijke keuken.

Bar Recyclart werkt met mensen in een tewerkstellingstraject, zowel in de keuken als achter de bar. Dit werkprogramma, een vorm van SOCIALE ECONOMIE, biedt een kans voor lagergeschoolde, langdurige werkzoekenden om na maximum 2 jaar bij ons een plek te vinden elders op de arbeidsmarkt.

DINSDAG>VRIJDAG
BAR 10:00>17:00
RESTO 12:00>15:00

OOK 'S AVONDS OPEN TIJDENS GARAGE PIRATE 30.04.20 | 18:00>22:00

info/reserveren: joost@recyclart.be - 02 289 00 59

News