RecyclartShop

RecyclartShop

RECYCLART GOES URBAN FARMING

Recyclart FABRIK en BAR Recyclart werken samen aan een lange termijnsproject. We produceren kleine serres en tuinmodules met hout- & metaaloverschotten uit de ateliers. Hier verkrijgbaar op bestelling! Parallel daaraan ontwikkelt ons restaurant zich tot een waar Vegan Lab, dat producten en workshops zal aanbieden.

INFO + BESTELLEN: MARION@RECYCLART.BE

 
 

URBAN SERRE

Recyclart FABRIK ontwikkelt kleine tuin-, balkon- en muurserres voor verticale tuinen met hout- & metaaloverschotten uit de ateliers. Kleine groene oases, klaar om door iedereen te worden gecultiveerd. Beschikbaar op bestelling!

Maten, materiaal en techniek
De serre is gemaakt van gerecycleerd sparrenhout, afwerking: geolied + 4mm policarbonaat platen + bodem van gerecycleerd OSB. De voet is gemaakt van hoekstaal, afwerking: ruwe vernis en gerecycleerd geolied sparrenhout De bak is gemaakt van 1 mm inox

Prijs (Incl BTW)
60CM L X 30CM B X  50CM H

 

TETRŸS TUIN

Maak een eigen binnenhuis-jungle met de tuinmodules van Recyclart FABRIK! Kubusvormig en rechthoekig, stapelbaar en eindeloos modulair, passen ze in ieder interieur. De modules werden zonder spijkers of schroeven geassembleerd in onze ateliers, in kader van een professionele doorstromingstraject. Wees je eigen groene architect met vleesetende of mensminnende planten naar keuze, er is zelfs nog plaats voor een extra lamp of je lievelingsboeken.

Maten, materiaal en techniek
KUBUS: 30x30x30cm
RECHTHOEK: 60x30x30cm
Resten van Tulpenboom en 1,5 mm geperforeerde aluminium platen
Assemblage met pennen van 6mm

Prijs (Incl BTW)
KUBUS 69€ | RECHTHOEK 89€
+ optionele bak in inox 1mm: KUBUS 25€ / RECHTHOEK 30€

2 gelimiteerde series op bestelling
> bestel voor 15.012021 voor levering in de loop van maart. 
> bestel voor 15.04.2021 voor levering in de loop van juni.

 

INFO + BESTELLEN: MARION@RECYCLART.BE
Planten op aanvraag ism JungleLab 

Videos

News