Fabrik

Fabrik

Fabrik, datzijndewerkplaatsenvan Recyclart: houtwerk, metaalconstructie en infrastructuurwerken. Wij ontwerpen en realiseren al uw verzoeken op maat of in serie! Solidair vakmanschap, lokaal en duurzaam !

Fabrik, als deelwerking van Recyclart, is een centrum voor ambachtelijke productie op het raakvlak van sociale economie en cultuur, in een stedelijke context. Dit programma biedt aan laaggeschoolde werkzoekenden een springplank naar de arbeidsmarkt door de verwerving van werkervaring gekoppeld aan een specifieke opleiding.

De activiteiten van Fabrik beantwoorden aan talrijke uitdagingen en doelstellingen die de ploeg dagelijks nastreeft en in praktijk brengt : een kwaliteitsvolle productie verzekeren ; een leerschool zijn waar sociale en technische vaardigheden worden verbeterd ; kennis ontwikkelen op vlak van de inrichting van de openbare ruimte en een plek zijn van sociale en culturele vermenging.
De technische ploegen van onze schrijnwerkerij en metaalwerkplaats voeren projecten op maat uit en zijn gespecialiseerd in de uitvoering van meubilair voor binnen en voor buiten ; van artistieke installaties en inrichtingsprojecten in de openbare ruimte. In bepaalde gevallen staat Fabrik ook in voor het ontwerp.

Elke ploeg bestaat uit 3 tot 4 arbeiders die aangeworven zijn in het kader van het beroepsdoorstromingsprogramma (erkend door het Brusselse Gewest) en omkaderd worden door een ervaren vormingsverantwoordelijke. Een coördinatiecel - ondersteund door de administratieve cel van Recyclart- beheert de ateliers en ontwerpt projecten in opdracht.

INFOS & BESTELLINGEN : MARION(arrobe)RECYCLART.BE
13-15 MANCHESTERSTRAAT 1080 MOLENBEEK
T +32 2 534 18 40

News