Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

VOORLOPIGE SITUATIE:

Het bureau van Recyclart is verhuisd naar Vestje 7, 1000 BXL.
Bar Recyclart kookt nu bij de Brigitinnen: Korte Brigitinnenstraat 1, 1000 BXL.
Recyclart FABRIK is nog altijd op de vertrouwde plaats: Menslievendheidstraat 12, 1000 BXL.

 


Grotere kaart weergeven

Recyclart bevindt zich in het station Brussel-Kapellekerk onder de Noord-Zuidverbinding, tussen het Zuid- en Centraal station, waar op werkdagen tussen 6u en 18u15 om het halfuur een trein stopt in beide richtingen. Buiten deze uren zijn we te bereiken via :

Metro

Vanuit Centraal Station, Keizerinlaan richting Kunstberg, daarna Keizerslaan richting Kapellekerk

Tram

Vanuit station Anneessens, richting Rouppeplein, Nieuwlandstraat en Radstraat

Bus

48 (Blaesstraat) of 95 / 96 (Zavel)

Auto

parkeren kan aan de overkant, op de parking van de sporthal in de Radstraat of gewoon op straat.

Wegbeschrijving naar Recyclart (station brussel-Kapellekerk):

Komende van Kortrijk – Gent

Brussel centrum, richting Koekelberg nemen. Aan de basiliek de tunnels nemen. Eerste bovengrondse uitrit nemen (Antwerpsepoort) en doorrijden tot de Jacqmainlaan. De E. Jacqmainlaan rechts inslaan, altijd rechtdoor langs De Brouckère-plein en Beurs. Vervolgens rijdt U de Anspachlaan op, na 600m slaat U linksaf (Doornikstraat) en op de rotonde (Rouppeplein) neemt U de 2e afslag naar de Jagersstraat. Rechtsaf naar Nieuwland, 1ste afslag links de Radstraat op en op het einde ziet U het station.

Komende van Luik - Leuven

Afslag Brussel-centrum nemen. Houd links aan bij de splitsing, volg de borden naar Meiser/Centrum en voeg in op de N23. Ga rechtdoor over 2 rotondes. Na een 3-tal kilometer neemt u links de oprit naar de R20. Vervolgens na 3km op de R20 slaat U rechtsaf de Stalingradlaan in en deze volgen tot aan het Rouppeplein. Eerste straat rechts (Jagersstraat), rechtsaf (Nieuwland) en de eerste links (Radstraat). Op het einde ziet U  het station.

Komende van Antwerpen - Boom (A12)

Brussel-centrum en Laken volgen. Voorbij de kerk van Laken de tunnel nemen tot aan de brug van Laken. Over de brug en schuin rechts nemen (Antwerpsesteenweg, kasseiweg). Steeds rechtdoor tot kleine ring (Antwerpsepoort). Daar naar links gaan en volgend kruispunt, Jacqmainlaan naar rechts afslaan. E. Jacqmainlaan altijd rechtdoor langs de Brouckère en de Beurs. Vervolgens rijdt U de Anspachlaan op; na 600m slaat U linksaf (Doornikstraat) en op de rotonde (Rouppeplein) neemt U de 2e afslag naar de Jagersstraat. Rechtsaf de Nieuwlandstraat in, 1ste afslag links de Radstraat op en op het einde ziet U het station.

Komende van het Zuidstation

De Stalingradlaan volgen tot aan het Rouppeplein. Eerste straat rechts (Jagersstraat), rechtsaf (Nieuwland) en de eerste links (Radstraat). Dan komt U aan het station.

Komende van Parijs - Bergen

Vanuit Parijs richting Bergen-Brussel volgen. Op de Grote Ring afrit Ruisbroek-Drogenbos nemen. Volg nu richting centrum. U komt aan het Zuidstation aan. Neem van daaruit de Stalingradlaan, deze volgen tot aan het Rouppeplein. Eerste straat rechts (Jagersstraat), rechtsaf (Nieuwland) en de eerste links (Radstraat). Dan komt U aan het station.

News