Agenda

02.11.19

Minimal Techno Night

Darko Presents: Denis Stockhausen + Nicky Elisabeth + Darko

Muziek

Recyclart | Manchesterstraat 13-15 | B1080

Darko debuteerde in 2003 bij Recyclart met de Statik Dancin-avonden en de goesting om de beste live acts en DJ's uit de zogenaamde Minimal elektronische scene samen te brengen. Onder zijn leiding werd aan deze roep gehoor gegeven en al snel waren de gevolgen voor de lokale Brusselse scène voelbaar. Als discrete maar vurige ambassadeur voor een elegante en niet-sektarische clubexperience, spreken Darko's avonden zowel het lichaam als de luisterzin aan. 

Denis Stockhausen is een gepassioneerd DJ en danser. Hij groeide op in Berlijn, maar verhuisde naar Keulen en begon te werken voor Kompakt Distribution. Een geweldige kans om verse platen te horen, maar niet per se gezond voor zijn vinylverslaving! Sinds 2012 is hij resident DJ bij de Gewölbe Club in Keulen. Denis verspreidt zijn positieve energie in clubs over de hele wereld. Een zorgzame kenner die mensen met veel vreugd en plezier wil laten dansen. Serieus is iets anders! 

Nicky Elisabeth is een 25-jarige DJ/producer. Haar liefde voor muziek begon met zingen toen ze zestien was en ontwikkelde zich tot een passie voor DJ'ing op haar 18-de. Nicky woonde in Amsterdam, had het epicentrum van de elektronische muziek voor haar deur en was volledig ondergedompeld in de techno-scene. Het duurde niet lang voordat ze begon met het producen van platen en haar eigen unieke geluid ontwikkelde, het best omschreven als 'melodieuze techno met een twist'. Nicky streeft ernaar om mensen samen te brengen door de kracht van muziek. 

 

Facebook Event

23:00>05:00
10€
Recyclart
Manchesterstraat 13-15, Molenbeek

 

Tags : Feest / KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News