Tickets

Tickets

Klik hier voor een overzicht van onze tickets in voorverkoop.

Procedure & voorwaarden

Vele activiteiten zijn gratis en dat willen we graag zo houden. Andere zijn betalend en voor een aantal doen we voorverkoop. U kan dan in ons secretariaat, tijdens de kantooruren, tickets komen kopen of u kan ze on line bestellen en thuis afdrukken. Dat is dan jouw persoonlijk ticket en bewijs van betaling. Breng deze pagina mee naar het evenement. Het wordt ter plaatse ter controle gescand. Tickets worden automatisch terugbetaald alleen in geval van annulatie van het evenement.

Kortingen, waardebons

Bewonerskaart

Buurtbewoners kunnen met de bewonerskaart de betalende activiteiten bijwonen voor de helft van de prijs. De pas is op naam, van een pasfoto voorzien en moet jaarlijks opnieuw aangevraagd worden. Passen kunnen worden aangevraagd bij Théâtre Les Tanneurs. De bewonerskaart is geldig op 6 plekken in de wijk:  Recyclart, Theâtre des Tanneurs, Arts et Marges musée, Centre culturel Breughel, Espace Magh, les Brigitinnes. 

Ledenkaart JES

Deze kaart geeft recht op een inkomprijs van 5 euro voor concerten en feesten.

Voucher CLUBCIRCUIT

Een voucher is 10 euro waard. Bij duurdere concerten of feesten wordt het verschil niet terugbetaald! De vouchers zijn niet op naam, maar u moet wel op voorhand reserveren.

Jaarpas CLUBCIRCUIT

De pas geeft gratis toegang voor het concert mits reservatie en is strikt persoonlijk.

Arsène 50 (last minute tickets - 50%)

Af en toe geven we concerten en feesten door aan Arsène 50, die last minute-tickets aan halve prijs verkoopt. Meer info: http://arsene50.be/

News