Agenda

01.07.20 > 31.07.20

expo vitrine ICA

vues sur

Architectuur & stedenbouw

Recyclart | Manchesterstraat 13-15 | B1080

In december vorig jaar lanceerde ICA (Institut Culturel d'Architecture Wallonie Bruxelles) een oproep voor jonge architecten, interieurarchitecten, stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten met als doel om jonge makers de kans geven om hun architecturale benadering te verwoorden door het virtueel ontwerp van een standaard individuele ruimte (3 x 2,6 x 2,3 m).

De vitrine VUES SUR... nodigt de toeschouwer uit om zich onder te dompelen in een afgesloten ruimte. Uitgerust met dezelfde afmetingen als de initiele restricties, worden in deze ruimte alle reacties op deze oproep getoond in een videoprojectie. Verbeeld als een mise en abyme van deze oproep, wil VUES SUR... de toeschouwer verrassen en bevragen over de notie van schaal en minimale leefruimte.

Kom zelf kijken in onze bocht van de Manchesterstraat van 1 tot en met 31 juli.
Op donderdag en vrijdag is in onze andere benedenruimte een vrij atelier ingericht om deze oefening zelf te maken! De architecten die op de oproep van ICA hebben gereageerd, hebben elk een 3D-weergave van hun project gemaakt. Bij deze bent u uitgenodigd om uw eigen lay-out te komen ontwerpen!

 

01/07>31/07
EXPO VITRINE: 24/7 ZICHTBAAR VANAF DE STRAAT

OPEN ATELIER ELKE DONDERDAG EN VRIJDAG 17:00>22:00
FREE


FACEBOOK EVENT

 

Met de steun van visit.brussels en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest


Tags : Tentoonstelling / KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News