Agenda

18.09.19

Concerts

Varkenshond (B) / Doko Opus II (B) / Why the Eye? (B)

Muziek

Recyclart | Manchesterstraat 13-15 | B1080

AVANTJAZZ X PREHISTORISCHE TECHNO X FLUITEN EN ZANGEN VAN TOT DUSVER ONGEKENDE SPROOKVERHALEN. LUISTERMUZIEK EN DANS IN ÉÉN AVOND!

 

WHY THE EYE ? is een gemaskerd kwartet gevormd rond D.I.Y. instrumenten. Hun tribal-noisy-experimentele muziek brengt uw lichaam in ongekende trances. Hypnotisch en rauw, wordt hun sound door henzelf omschreven als "Prehistorische Techno". De bijzondere klank van de zelfgemaakte instrumenten en de spookachtige ritmes die zonder programmering worden gespeeld, maken wte? live een ronduit wilde ervaring. 

VARKENSHOND is een pan-etnisch, ritueel en bovenal fabelachtig improvisatie-ensemble, gestoeld op de Maggergergoriaanse spirituele leer en de eeuwenoude Támoldoetse kennis van energievelden. Geinspireerd door uitheemse begrafenis- en geboorterituelen brengen ze destabiliserende kreten en fluiten ze je zachtjes maar gedecideerd andere universa in. 

DOKO OPUS II Saxofonist Gregor Siedl en drummer Nicolas Chkifi vormen sinds jaar en dag een hecht duo met een gemeenschappelijke goesting voor improvisatorische muziek. Wild om zich heen slaand brengen zij in Recyclart (met de nodige electronica) de release van hun tweede album voor een - nu nog levend – publiek.

 

19:30 Doors
20:30 Varkenshond
21:15 Doko Opus II
22:00 Why the Eye
6€
Recyclart
Manchesterstraat 13-15, Molenbeek


Facebook Event

Tags : Concert / Feest / KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News