Agenda

15.09.20 > 16.10.20

vacature metaalatelier

Hout & metaal

In het kader van het Doorstromingsprogramma, een opleiding - en tewerkstellingsprogramma, zoekt de vzw Recyclart 

1 ARBEIDER METAALCONSTRUCTIE (M/V/X) VOOR RECYCLART FABRIK

Recyclart Fabrik is een ambachtelijk productieatelier dat een professioneel inschakelingsprogramma ontwikkelt en de link tussen economie en cultuur in een stedelijke context verkent. Het programma biedt laagopgeleide werkzoekenden een springplank naar de arbeidsmarkt door het opdoen van werkervaring in combinatie met een specifieke opleiding. De activiteiten van Fabrik beantwoorden aan talrijke uitdagingen en doelstellingen die het team dagelijks wil nastreven en uitvoeren: zorgen voor kwaliteitsproductie, een aanleerplek plek zijn voor zowel technische als sociale competenties, expertise ontwikkelen voor interventies en ontwikkelingen in de openbare ruimte, een plaats van culturele en sociale vermenging zijn, ... De technische teams van het hout- en metaalatelier voeren projecten op maat uit. Onze ateliers staan in voor de realisatie, en in sommige gevallen voor het ontwerp, van binnen- en buitenmeubilair, artistieke installaties en projecten voor de ontwikkeling van de openbare ruimte. Elk team bestaat uit 3 tot 4 medewerkers die worden begeleid door een ervaren instructeur en een jobcoach. Recyclart Fabrik wordt aangestuurd door een coördinator die  instaat voor het beheer van de werkplaats, de projectontwerpen en de klanten en leverancierservice. De coördinator wordt bijgestaan door een technisch. coördinator.

Functie
Polyvalente arbeider voor de “metaalconstructie” ploeg van de vzw Recyclart (onder leiding van een ploegbaas / begeleider) voor de volgende opdrachten: Metaalconstructie, lassen.

Toegangsvoorwaarden
· Maximum diploma lager secundair onderwijs (A3)
· Voor leeftijd minder dan 25 jaar : minstens 9 maanden volledig uitkeringsgerechtigd werkloos of begunstigde van wachtuitkeringen en ingeschreven bij Actiris sinds minstens 9 maanden
· Voor leeftijd hoger dan 25 jaar : minstens 24 maanden volledig uitkeringsgerechtigd werkloos of minstens 24 maanden volledig uitkeringsgerechtigd werkloos en werkend als PWA.
· Of bestaansminimumtrekker en ingeschreven bij Actiris sinds minstens 1 jaar

Profiel
• Proactief nadenken om oplossingen te vinden
• Een uitgesproken smaak hebben voor de afwerking en fijn werk
• Kennis van basisprincipes bij het instellen en gebruiken van soldeerapparaten
• Minimale ervaring in het hanteren een slijpschijf
• Basis rekenen
• Correct gebruik van meetinstrumenten (truscan, passer, gradenboog,…)

We bieden
· Een kwalitatieve infrastructuur en omkadering
· Bijkomende vormingsmogelijkheden
· Vervangingscontract van 1 maand verlengbaar voor een periode van maximum 2 jaar,

Aanwerving voorzien op 01/11/20
Interesse?
 Richt voor 16/10/20 een overtuigende brief met cv aan jan@recyclart.be of naar volgend adres Recyclart, Manchesterstraat 13-15, Sint Jans Molenbeek tav Jan Douteur.
Meer info: 0486 67 55 92


Tags : Workshop / FABRIK

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News