Agenda

12.09.14 > 28.09.14

Design September 2014

UTOPIA

Beeldende kunst

vernissage 12.09 18:00 - free

open
weekend 11:00 > 18:00
di > vr 14:00 > 18:00 (16 & 17.09 > 23:00)

vitrin 21

Ursulinenstraat 21
1000 Brussel
Accès

Een dialoog tussen twee textielontwerpsters: Céline Vahsen en Delphine Dénéréaz. Doorheen de verschillende motieven en texturen van de stoffen ontspint zich een interactie tussen de verschillende werken om een nieuwe ruimte te creëren: Utopia.

Céline Vahsen
"Entfaltung" - Implementaties Ik probeer om het oppervlak met kleuren, vormen en geometrische grenzen te organiseren, bepaald door de eenvoudige handeling van het vouwen; deze bewegingen in het plan creëren ruimte en diepte, die geanimeerd worden door subtiele grafische ingrepen. Entfaltung roept iets dat vouwt, ontvouwt, zich ontwikkelt en evolueert ... Het woord verbindt technische en poëtische begrippen.

Delphine Dénéréaz
Huishoudelijke objecten getekend op basis van een souvenirs-collectie, versprokkeld in de buurt van toeristische trekpleisters, symbolische en stereotiepe getuigen van een bezoek aan de Toren van Pisa of aan de Alpe D’Huez. Ik transponeer de grafische compositie van postkaarten of ceramische borden tot tafelkleden, tapijten, of dekens, al spelend met vormen en schaalverhoudingen. Met humor komen idyllische landschappen en droombestemmingen zich in het dagelijks leven inschrijven.

Design September

Tags : Tentoonstelling

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News