Agenda

23.11.18

festival

urban rituals: ROMAIN BAUDOUIN + D’EN HAUT + RHODRI DAVIES

Muziek Podium

Doors 19:30 – 8€ / 12€ (23.11+24.11)

Kapel vd Brigittinen
Korte Brigittinenstraat 1
1000 Brussel

23+24.11
URBAN RITUALS FESTIVAL 2018

Een tweedaagse rond muziek die je moeilijk (of helemaal niet) kan situeren in tijd of ruimte. Muziek die stedelijk of landelijk kan zijn, spiritueel of profaan, van hier of van ginder, van morgen of van gisteren…Kortom, muziek die het dualistische denken overstijgt. Want dat is de inzet: hoe ‘oud’ is ‘avant-garde’ en hoe ‘nieuw’ is ‘oude’ muziek? Welkom in de kapel van de Brigittinen voor deze tijdloze dimensie.

RHODRI DAVIES (UK)
Rhodri Davies speelt harp en bouwt wind-, water-, ijs-, droogijs- en vuurharpinstallaties. Hij werkte o.a. met David Sylvian, Derek Bailey, Laura Cannell, Lina Lapelyte, Sachiko M, Bill Orcutt, Jim O’Rourke, Christian Marclay, David Toop. In november brengt hij een nieuw album uit en hij zal in de kapel – net zoals een hedendaagse koning David – zijn harp voor u strelen.

ROMAIN BAUDOUIN(F)
Romain Baudouin drukt zich uit in de bezwerende metaforen van de Torrom Borrom, een hybride draailier, gekruist met een elektrische gitaar. We horen dronenoise uit de dagdromen van La Monte Young, neigend naar stonerrock. Sjamanistisch en hyperstedelijk.

D’EN HAUT (F)
Roman Colautti & Tomàs Baudoin zijn troubadours anno nu uit Gascogne. Hun frisse handgemaakte grooves hebben hypnotische kracht, die bruggen slaat tussen nomadische minnestrelen en jazzkrochten.

 

Doors 19:30
8€ / 12€ (23.11+24.11)

Kapel vd Brigittinen
Korte Brigittinenstraat 1
1000 Brussel

> PROGRAMMA VAN 24.11


Facebook event

Tags : Concert / Opvoering / KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News