Agenda

31.01.18

Talk / archi / urbanism

URBAN CAFE: CHAPELLE ARDENTE

Architectuur & stedenbouw Buurt
Bar Recyclart

Korte Brigitinnenstraat 1
1000 Brussel
Accès

QUARTIER CHAPELLE-VISITANDINES : le futur van de toekomst ?!

Geen grote verplaatsingen voor dit eerste stadsdebat van het jaar, je moet niet verder gaan dan bij ons thuis: de avond zal er daarentegen niet minder opwindend van worden! Met een reeks gasten, allemaal betrokken bij de toekomst van de buurt, zullen we ons interesseren voor wat er gaande is en vooral zal of kan gebeuren in de Kappellekerk-wijk, het project en de sites die eraan komen voor la dalle ( AM L’escaut  Toestand), de Brigittinenstraat, de Visitandinen, Recyclart. Kom met ons discussiëren over onze buurt en haar bevestigde projecten, obstakels, twijfels, vragen en tegengestelde kwesties.

Onder de sprekers van de avond (elk sprekend in zijn eigen taal) noteren we alreeds de aanwezigheid van Philippe Nicolas, architect van het project Recyclart in 1999, de Brusselse bouwmeester Kristiaan Borret en Grégoire Fettweis, Lola Dirkx en Florence Hoffmann voor de AM L'escaut Toestand. 

Recyclart zal uitzonderlijk zowel "gast als gastheer" zijn: we zullen ook het woord nemen om onze behoeften, projecten en problemen voor onze toekomst binnen de muren van Brussel-Kappellekerk uit te drukken.

 

19:30 Doors
20:00 Talk
Bar Recyclart - Free


Facebook event

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News