Agenda

09.12.17

disco sour experience

SOIREE HABITANT

Muziek Podium Film & video Buurt
Zaal (station)

Ursulinenstraat 25
1000 Brussel
Accès

Digitale breakups, analoge ontmoetingen, verbindingen, samenlopen: Ervaar de zintuiglijke reis van het discours van een moderne geliefde. Met deze installatie komen Giuseppe Porcaro, Louis Richard en Brian Windelincx uit DISCO SOUR, een aankomende roman over de existentiële odyssee van een hartverscheurende politicus om een door oorlog verscheurd, post-bezuinigings-Europa te redden van algoritmische autocratie.

Zure deuntjes van DJ Athome aan de bar.

 

++++++++++++++++

 

Honey Poney
HoneyPoney is een organisch, live elektro romantisch duo dat in Brussel werd opgericht door 2 muzikanten die de elektrogolf en haar vele alternatieven wilden verkennen. Ze verwerpen hun muzikale universum; soms primitief, soms gemarteld maar altijd inspirerend.
Ze charmeren ons met hun zoete tumult ...

DJ Athome [Front des cadeaux]
Dj't Italo wave en house sinds begin jaren ‘90. Halflid van Front de Cadeaux (Roccodisco, Subfield) met Hugosan. Sinds 1996 zendt hij Brussels Alternative Show uit op Radio Panik 105.4 FM Brussels Member van Pneu Records / Lexidisques.

Giuseppe Porcaro
Een inwoner van de Marollen, politieke geograaf en schrijver die geïnteresseerd is in hoe de kruising tussen technologie en politiek zich in de toekomst zal ontwikkelen in de richting van nog niet-in kaart gebrachte gebieden. DISCO SOUR is zijn eerste experiment met fictie.

Louis Richard
Louis trainde in Bordeaux als danser (FR) en is nu gevestigd in Brussel. In de afgelopen jaren werkte hij samen met Romeo Castellucci, Jan Martens, Martin Forsberg, Collectif (LA) Horde en anderen. Hij produceert ook Techno & Micro / Minimal House-muziek en doet Sound-design voor danscreaties / uitvoeringen / geluidsinstallaties.

Brian Windelinckx 
Een stadsrat, afgestudeerd in audiovisuele kunst, schreef zijn eerste langspeelfilm (gefinancierd door de Vlaamse overheid) en ontwikkelde zijn eigen tv-programma. Hij heeft net een jaar lang een residentie gedaan als artistiek assistent voor het interdisciplinaire project van choreograaf Jan Martens: "The Common People". Zijn benadering van cinema komt voort uit de (nieuwe) Franse Nouvelle Vague, met focus op hedendaagse menselijke connecties en de strijd van de "millennial" generatie om hun plaats te vinden in een starre samenleving.


20:30 Honey Poney (LIVE)
22:00 DJ Athome 
20:30>23:30 Literary selection by Librebook - Bruxelles

Bar + zaal - free


Facebook event

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News