Agenda

18.12.19

VEILING | DESIGN | MUZIEK | FOOD

Recyclart FABRIK | OPEN

Muziek Beeldende kunst Buurt Hout & metaal

Recyclart | Manchesterstraat 13-15 | B1080

De ateliers van Recyclart FABRIK, tot hiertoe nog gevestigd in de Marollen, verhuizen nu ook mee naar Molenbeek. Komt dat vieren met lekker eten, roboperformances, muziek en een veiling waarbij je kan bieden op objecten gemaakt in onze hout- & metaalwerkplaatsen.

Zij ontwerpen en realiseren verschillende soorten projecten in hout en metaal voor uiteenlopende klanten. Tussen de opdrachten door realiseren ze ook verschillende objecten met overschotten uit het hout- en metaalatelier. De eerste collectie "HOMEMADE19" met krukjes, étagères, statafels, verschillende handigheden en zelfs sleutelhangers werd ontworpen en gemaakt door de arbeiders in ons atelier die een sociaal-economisch traject doorlopen begeleid door een atelierchef. Interne kennis en vakmanschap worden ingezet om zoveel mogelijk uit elk materiaal te halen.

HUN HUN
Hun Hun zijn een "siamees" tweeling (Jimmy en Noé Moens) die synth spelen terwijl ze cheap klanken en Arabische melodieën treden. Een videodromed trip heet u welkom in de wereld van oude Turkse B-films. Een 5 nummer EP wordt verwacht voor september 2019.

SCARABÉE BY BOTS CONSPIRACY
Scarabée is een robot ontworpen en gebouwd door Bots Conspiracy. Alle onderdelen zijn gemaakt dmv 3D printing en laser cut. Scarabée wordt bestuurd met een arduino aangesloten op Pure Data en brengt een soort donkere electro hiphop. Hij heeft twee doelen: u laten dansen en terwijl de wereld domineren. Binary revolution is raising!!!

+++ FUNKY BOMPA NON STOP

17:00>21:00 OPEN (DJ Funky Bompa non-stop) + FOOD
19:00>19:30 Auction / Veiling FABRIK objecten/s
19:30>19:45 Scarabée (BXL Robomusik)
19:45>20:30 Hun Hun electro oriental psyche live 
FREE

MANCHESTERSTRAAT 13-15, MOLENBEEK

Tags : FABRIK / KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News