Agenda

27.05.21

GARAGE PIRATE

pink room + levi stoops + rzrzrz + anouk lemm

Muziek Fotografie Beeldende kunst Film & video Buurt Keuken

Recyclart | Manchesterstraat 13-15 | B1080

 

Deze activiteit gaat door onder voorbehoud van opgelegde overheidsmaatregelen. 
We houden jullie op de hoogte...

 

LEVI STOOPS: KLONTER

Op de oude elektriciteitskabine van de drukkerij deint sinds deze zomer het zwart/wituniversum van Levi Stoops uit. Een kosmische strip over grote en kleine levens, holbewoonde neus- en andere zwarte gaten krijgt vorm in een hoek van ons bamboebos. De saga gaat voort en neemt andere vormen aan, onder andere een hele grote poster en een fysieke uitgave, die in aanwezigheid van de elektriciteitskabine in kwestie zal worden ingehuldigd.


RZRZRZ

Quentin Materne, Lawrence Le Doux en Felix Gastout hebben alle drie een passie voor de Casio RZ-1 drummachine, en mogen zich tevens de gelukkige eigenaar noemen van een eigen exemplaar. Een tout fresh live concept op drie van deze machines, opgedreven tot het maximum. Waanzin in 8bit!

PINK ROOM (B)

Noisepunk GarageThrash trio gantois. Un des derniers spectacles 'Zum Kotsen'. WASTED WASTED WASTED!


ANOUK LEMM: FORGOTTEN INFLATABLES

Een onderzoek naar de materie, connotatie en lichamelijkheid van opblaasstukken. Mijmerend over vervlogen zomerherinneringen, met een gat in zijn linkervin, ligt de opblaasdolfijn op de zolder weg te sterven. Anouk Lemm tracht deze verweesden een nieuw leven toe te dichten en herbaart hen in een nieuwe vorm.

 

19:00 Doors
20:00 Start
5€


Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News