Agenda

11.10.14

feest

LOS NINOS

Muziek

23:00 > 05:00 - €10

23:00 - 00:00 Deer du Bois
00:00 - 00:30 Moullinex LIVE
00:30 - 01:30 The Stress
01:30 - 03:15 Moullinex DJ
03:15 - 05:00 Bruce Botnik

Zaal (station)

Ursulinenstraat 25
1000 Brussel
Accès

Verleden jaar liet Los Ninos de kurken knallen voor hun 10de verjaardag in Recyclart: een decennium hoogst actuele electronische muziek op een bedje van duurzame, organische ‘good vibes’. Het Los Ninos collectief startte in Antwerpen met enkele zijsprongen in Gent maar veroverde alras partylovers in Brussel door hun onweerstaanbare mix van topmuziek,  heerlijk publiek en positieve energie. Ze vierden feest in plekken als Metro Anneessens, Horta Galerij van Centraal Station, een art deco zwembad en meer. Gratis uitdelen van bio-pizza en bioafbreekbaar waspoeder zijn concrete staaltjes van hun duurzame visie. Een pagina in De Morgen over hun visie van duurzaamheid in combinatie met nachtleven leverde hen nationale faam. Sinds een paar jaar hebben ze elke dinsdagnacht een uitzending op FM Brussel hetzij als Los Ninos hetzij onder één van andere partyconcepten ‘Les Bals’ of ‘Vicuna’.

Deze 15de party in Recyclart en hun 69ste in totaal (what’s in a number?) kondigt zich als even memorabel aan als de vorige. Rijzende ster Moullinex (D/Por) (Gomma/Discotexas) viert zijn release met een eerste concert op Belgische bodem. Ze zijn bovendien berucht voor hun exquise house dj-mixes en we zijn dus vereerd dat ze ook nog zullen deejayen!

Lokale helden Deer du Bois, The Stress en Bruce Botnik zullen van de partij zijn voor muzikale delicatessen tussen 23.00 en 05.00. Scherp uw zintuigen, bereid ze voor op de nieuwste electronica, digitale en lekkere ouderwetse vinyl.

Brecht Vandenbroecke (http://www.nobrow.net/1850) tekende het heerlijke artwork. Los Ninos maakt geen flyer: ze verkiezen de creatie van een paar kunstwerken per jaar om de duurzaamheid van hun acties te onderstrepen. Grits een poster mee nu het nog kan!

Tags : Feest

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News