Agenda

01.01.18 > 01.03.18

IN EEN KLEIN STATIONNETJE

Vrienden, minnaars, sympathisanten,

De onvermijdelijke kogel is door onze met geestdrift gewijde kerk.

Na 20 jaar ziet Recyclart zich genoodzaakt het station Brussel-Kapellekerk te verlaten en een andere plek te zoeken in Brussel. De onderhandelingen tussen Stad Brussel en de NMBS/Infrabel over de toekomst van het station zijn nog gaande, maar ondanks de inspanningen van de Stad, is er grote onzekerheid over de mogelijke terugkeer van Recyclart in Brussel-Kapellekerk. Voorlopig gaan we dus voor een nog onbepaalde poos elders heen, we verlaten deze lokalen na 28/2.

We proberen het hartzeer om dit afscheid om te zetten in energie richting de toekomst en het zoeken naar een nieuwe plek. Een plaats die evenveel heerlijke tegenstrijdigheden en mogelijkheden in zich draagt en waar we zowel een plaats kunnen bieden aan het kunstencentrum, Bar Recyclart, en de ateliers van Recyclart FABRIK en waar we ook ons buurtwerk verder kunnen uitbouwen. Deze zoektocht voeren we samen met de Stad en iedereen die wil helpen.

UPDATE // EERSTE GOED NIEUWS: Vanaf 8/3 herbergen de held(inn)en van de Brigittines onze BAR Recyclart! Een tijdelijk onderkomen voor onze keukenploeg en al die heerlijke spijzen! Les Brigittines - Playhouse for Movement, Korte Brigittinenstraat 1 1000 Brussel

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News