Agenda

02.10.21

workshop

Groenten fermenteren van seizoen tot seizoen

RECYCLART 13-15 Manchesterstraat B1080

Ter ere van het fermentatiefestival van Velt vzw nodigen Velt Brussel, Recyclart en Foodwin je uit voor een boeiende fermentatieworkshop! Door het gewoon eens zelf te doen ontdek je dat fermenteren heel plezant is en helemaal niet moeilijk. Om het nog wat spannender te maken, improviseren we à volonté. Door groenten en smaakmakers te combineren, creëren we onze eigen unieke fermenten en die nemen we nadien natuurlijk ook mee naar huis. En alsof dat niet volstaat, krijg je tal van tips om je fermenten te verwerken tot de heerlijkste gerechten. Een dag om niet te missen dus!
 
De workshop wordt gegeven door Leentje Speybroeck, chef van Velt. Zij zal die dag ook het nieuwe Veltboek 'Groenten fermenteren van seizoen tot seizoen' voorstellen. Wie wil kan die dag een (gesigneerd!) exemplaar aanschaffen.
 
Meebrengen: snijplank, mesje, schort, keukenhanddoek, twee weckpotten (met beugelsluiting) of bokalen van 0,5 liter, weegschaaltje, schrijfgerei, papier of schriftje
 
 
14:30-17:00
VRIJE BIJDRAGE | Plaatsen zijn beperkt.
Reserveer je plekje via deze link: https://forms.gle/P5wziuh2Rk2KMBZv9
 
 
_
 

Tags : KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News