Agenda

19.02.20

ARCHI TALK

Greetings from Lille by HBAAT

Architectuur & stedenbouw

Recyclart | Manchesterstraat 13-15 | B1080

Lille - niet ver van Brussel, een dynamische stad die toch ook wat somberder uren gekend heeft - klinkt dat bekend in de oren? De hoofdstad van Frans-Vlaanderen verdient haar GREETINGS-moment in Recyclart! Het is eindelijk zo ver, met als gids, één van de vertegenwoordigers van de nieuwe en getalenteerde lokale scene: HBAAT.

Hart Berteloot is een architectenbureau gevestigd in de populaire wijk Wazemmes. Sinds 2011 geregisseerd door een Frans-Nederlands duo met Heleen Hart en Mathieu Berteloot, is het een multidisciplinair platform dat werkt aan projecten die, door middel van schaal, programma of locatie, de stedelijke en architecturale schaal van de dingen in vraag stellen.

Begaan met wat zij "de architectuur van het dagelijks leven" noemen, werken deze architecten met precisie en engagement binnen projecten en programma's met - soms te - krappe budgetten, wat hen er daarentegen nooit van weerhoudt om nieuwe oplossingen, ruimtes en kwaliteitsverhoudingen te bedenken. Van Wazemmes naar Molenbeek, op een treinworp van elkaar, een "derby" die we u uitnodigen om hier bij ons thuis te komen bekijken!

Lezing in het Engels.

 

19:00 Doors (soep|brood|hummus 4€)
20:00 Talk (IN ENGLISH)
3€

 

FACEBOOK EVENT

Tags : Lezing / KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News