Agenda

24.09.20

garage pirate

Muziek Keuken

Recyclart | Manchesterstraat 13-15 | B1080

THERE WILL BE NO MOSH PIT

100%VEGAN RESTO OPEN 18:00>21:00
+ CONCERTS:

BENGAL
Coldwave, garage en psych-melodieën komen samen in dit grrrl-post-punk ensemble. Na verschillende podia te doen vibreren met hun live-energie hebben ze nu hun eerste studio-album 'shiv' uit (maart 2020). Mamacita (zang), Marta (drum), Laurent (bas) en Joana (gitaar) zullen uw gevoelige snaren niet sparen. 

LES HOMMES BOÎTES RELEASE PARTY
Na 'Où poser des yeux' in 2009 en 'La paroi de ton ventre' in 2013, zijn Les Hommes-Boîtes terug met 'La copie d'un autre' die binnenkort op het jonge en sprankelende Brusselse label Gnignignigni zal verschijnen. De Hommes-Boîtes, samengesteld uit Carl Roosens, Emmanuel Coenen en Pascal Matthey, moderne barden die verhalen brengen over dieren, dubbelgangers en donkere kamers doordrongen van vrolijke elektronische muziek. "On est toujours la copie d'un autre".

MON ALBERTEEN
Homemade acid house met een heerlijk parfum van Brusselse rioolodeuren. Het nieuwe project van TG Gondard, ook te vinden onder het pseudoniem Colombey, of als helft van het elektronische duo Pizza Noise Mafia. Meestal te vinden in de crème de la crème der Albanese bars van Anderlecht, speelt hij vanavond op verplaatsing in Recyclart om ons te verdrinken in zijn vuile en venijnige klankbad.

 

FREE
TIMETABLE TO BE ANNOUNCED

FACEBOOK EVENT

 

Met de steun van visit.brussels, Fédération Wallonie-Bruxelles, Court-Circuit en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Tags : Concert / KUNSTEN CENTRUM / BAR RESTO

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News