Agenda

27.06.19

recyclart holidays 2019

GARAGE PIRATE: 10 ANS OST EXPO & DJS + ALEX DEFORCE & VICTOR DE ROO / LE RENARD / CHRISTOPHE CLÉBARD

Muziek Fotografie Beeldende kunst Film & video

Recyclart | Manchesterstraat 13-15 | B1080

Het collectief Les Oiseaux Sans Tête vereert ons met een bezoek om hun 10de verjaardag te vieren. Bekend om hun eigenzinnige fotostudio's of hun participatieve acties, zullen ze de feestelijke energie die hen kenmerkt inzetten om je in je vreemdste vorm te vereeuwigen tijdens een opwindende rock'n brol studio of om u volledig gefrankeerde ansichtkaarten naar onbekenden te laten versturen. Een niet te missen verkleedpartij vol muziek en jolijt.

+ ALEX DEFORCE + VICTOR DE ROO (LIVE)
Beats by Victor De Roo, poëzie by Alex Deforce, de punt komt de komma verdraaien. Nachtelijk epistelist Alex Deforce bezingt het Brusselse landschap als een bard zonder vaandel. Een weeklacht van desoriënterende melodiën uit het magische orgel van Victor De Roo walst de dronkenman naar welbekende portieken. De Nachtdichters van deze stad, voor het eerst volledig LIVE.

+ LE RENARD
Le Renard is het nieuwe duo van Armelle Bisou-bisou (uit wijlen The Dreams en eau Heimat) en Sépi (Télédétente 666). Een bierfestival voor de doden, een processie voor op afstand bestuurde poppen, een ode aan de liefde incl. taxidermie en vertragingen bij het ingaan van de tunnel. 

+ CHRISTOPHE CLÉBARD
(Le Syndicat des Scorpions) Brussel. Christophe Clébard bezingt de liefde, de haat en de dood in zijn ondergoed op een propergespoeld orgel. De gebruikte geluiden zullen het gebied van je kont bewegen en het Koninkrijk van de Dood op zijn knieën brengen. On va crever.

  

17:00 BAR OPEN
19:00>22:00 OST + DJ’S  
Lowdjo + Dj Tigrou vs Dj GIL
Les selectors Atka & Caniche noir (
Pneu label " Palais Chalet" ) 
+ surprises ... 

22:00>22:30 ALEX DEFORCE & VICTOR DE ROO LIVE
22:45>23:30 LE RENARD
23:45>00:15 CHRISTOPHE CLÉBARD 
00:15>01:00 SURPRISE

+ PAIN PUBLIK
+ MUE TATTOO TOMBOLA
WORKSHOP ADNA
+ ZEEFDRUK AND BEYOND


FREE

Recyclart | Manchesterstraat 13-15 | B1080


Facebook Event

Tags : Concert / Feest / Workshop / Tentoonstelling / Opvoering / KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News