Agenda

29.11.18

foto / lezing

Extra Fort : Paolo Ciregia - The Cool Couple

Fotografie

RECYCLART
13-15 Manchesterstraat 
1080 B

De extra fort avonden geven carte blanche aan twee fotografen; gedurende een uur stelt elk van hen zijn werk en dat van anderen voor. Ze verkennen eveneens andere domeinen zoals daar zijn wegrestaurantmaaltijden, GPS-stemmen in vreemde talen, pingpongtoernooien of haardrogers. Deze avonden zijn de perfecte gelegenheid voor onverwachtheden en verrassingen die de ontmoeting tussen artiest en publiek voeden.
 
 

Paolo Ciregia (1987) woont en werkt in Italië. De afgelopen vijf jaar heeft zijn onderzoek zich toegespitst op Oekraïne, de problematiek van de oorlog met Rusland, politieke ideologieën en massamanipulatie. Hij onthult door zijn werken de wreedheden van oorlog en snijdt door de roestlaag die op de emotionele impact van propaganda is komen te liggen.

The cool couple  is een duo uit Milaan: Niccolò Benetton (1986) en Simone Santilli (1987). Ze zoeken naar de fricties en relaties die tussen mensen en beelden tot stand komen, wetende dat er altijd maar meer beelden en meer en meer mensen op deze aarde zullen zijn. Met humor, ernst of nonchalance benaderen ze deze thematiek op onorthodoxe wijze.

 

19:30 Doors
20:00 Projectie
3 €

RECYCLART 
13-15 Manchesterstraat 
1080 B


facebook event

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News