Agenda

16.05.18

lezing / foto / concert

Extra Fort: Diego Balestrasse & Valeria Cherchi + CONCERT

Fotografie

De "extra fort"-avonden zijn pittige fotoavonden voor wie van beelden houdt. De fotografen stellen hun werk voor en praten over zichzelf, hun invloeden, hun gekende en minder gekende projecten. Kortom, een uitgelezen moment om hun universum en hun persoonlijkheid te ontdekken.

Voor deze eerste carolo editie in Charleroi bij Le Vecteur, nodigen we Diego Ballestrasse (ARG/ESP) en Valeria Cherchi (IT) uit. 

Diego Ballestrasse komt uit Buenos Aires, maar werkt en woont momenteel in Barcelona. 
Na architectuur te hebben gestudeerd in Buenos Aires, ging hij fotografie studeren in Barcelona. Zijn werk speelt met de verschillende soorten tijdelijkheid die fotografie in zich kan dragen. Son travail joue sur les multiples temporalités que la photographie peut offrir. Hij stelt verschillende manieren voor om de beelden te benaderen en nodigt de toeschouwer uit om een meer participatieve rol te spelen.

Valeria Cherchi is een fotografe gebaseerd tussen Milaan en Sardinië.
Haar werk richt zich op projecten die draaien rond sociale en culturele kwesties. Haar onderzoek is gemotiveerd door de noodzaak om onderwerpen als tijd, herinneringen en geschiedenis te onderzoeken die nauw verbonden zijn met zijn persoonlijke ervaring. Ze is geïnteresseerd in echte en tastbare verhalen, vaak vertaald door een combinatie van fotografie en tekst.


CONCERT Avec le Soleil sortant de sa bouche (Kraut Funk/CAN)
In de afgelopen paar jaar heeft deze band uit Montreal zich gevestigd als een supergroep in de lokale scène! Deze leden zijn erg actief in de stad om experimentele rock te ondersteunen. Hun nieuwste album No Were Pop, I Love You So Much? werd uitgebracht op het label Constellation Records in januari 2017. Deze band combineert no-wave, krautrock, pre-funk, post-rock, progressieve punk ... Moeilijk om te benoemen, kom ze live zien.


19:00>23:00
4€ - Le Vecteur 
Rue de Marcinelle 30
6000 Charleroi

 

Facebook event

 

Voor diegenen die niet in Charleroi geraken: Valeria en Diego komen ook naar Brussel op 17.05

Tags : Lezing / Vertoning / Extra Fort / KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News