Agenda

17.05.18

foto / lezing

Extra Fort: Diego Balestrasse & Valeria Cherchi

Fotografie

De "extra fort"-avonden zijn pittige fotoavonden voor wie van beelden houdt. De fotografen stellen hun werk voor en praten over zichzelf, hun invloeden, hun gekende en minder gekende projecten. Kortom, een uitgelezen moment om hun universum en hun persoonlijkheid te ontdekken.

Met werk van: 

Diego Ballestrasse komt uit Buenos Aires, maar werkt en woont momenteel in Barcelona. 
Na architectuur te hebben gestudeerd in Buenos Aires, ging hij fotografie studeren in Barcelona. Zijn werk speelt met de verschillende soorten tijdelijkheid die fotografie in zich kan dragen. Son travail joue sur les multiples temporalités que la photographie peut offrir. Hij stelt verschillende manieren voor om de beelden te benaderen en nodigt de toeschouwer uit om een meer participatieve rol te spelen.

Valeria Cherchi is een fotografe gebaseerd tussen Milaan en Sardinië.
Haar werk richt zich op projecten die draaien rond sociale en culturele kwesties. Haar onderzoek is gemotiveerd door de noodzaak om onderwerpen als tijd, herinneringen en geschiedenis te onderzoeken die nauw verbonden zijn met zijn persoonlijke ervaring. Ze is geïnteresseerd in echte en tastbare verhalen, vaak vertaald door een combinatie van fotografie en tekst.


20:00 Doors
20:30 Talk
3€ - CENTRALE for contemporary art
Sint-Katelijneplein 44, 1000 BXL


Facebook event

Tags : Lezing / Vertoning / Extra Fort / KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News