Agenda

24.11.18

foto / lezing

Extra Fort @ CFC : Claudio Gobbi - Daniele Luigi

Fotografie
! ! EXTRA FORT niet in RECYCLART ! !
Maison CFC (éditions & librairie) : 14 Martelaarsplein 1000 B

De extra fort avonden geven carte blanche aan twee fotografen; gedurende een uur stelt elk van hen zijn werk en dat van anderen voor. Ze verkennen eveneens andere domeinen zoals daar zijn Berlijnse bollen, oververhitte Duitse bergwandelaars, wonderlijke stenen en miniatuurmonumenten. Deze avonden zijn de perfecte gelegenheid voor onverwachtheden en verrassingen die de ontmoeting tussen artiest en publiek voeden.

Claudio Gobbi is een Italiaanse fotograaf gevestigd in Berlijn. Hij studeerde politieke wetenschappen aan de Universiteit van Rome voordat hij begon met fotografie onder de vleugels van Gabriele Basilico. Sinds 1999 doet hij internationale tentoonstellingen met als belangrijkste thema's de politieke aspecten van landschap en architectuur. Hij doordrenkt en mengt zijn beelden vaak met onderzoek naar gevonden beelden en in opdracht uitgevoerde werken. Hij stelt zich vragen over identiteit, grenzen en transnationaliteit. Zijn laatste werk Arménie Ville, uitgegeven door Hatje Cantz, werd in 2016 uitgegeven als een monografie.

Daniele Luigi, fotografische criticus, geeft ons uitleg over zijn conceptie van beeld en zal de ontmoeting met Claudio Gobbi mee voeden.

 

CFC éditions & librairies
14 Martelaarsplein 1000 Brussel
02 227 34 00

19:00
5 €

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News