Agenda

28.09.17

architectuur / design / lezing / concert

EX VITRO: LEOPOLD BANCHINI ARCHITECTS : Talk + CONCERT POIL

Zaal (station)

Ursulinenstraat 25
1000 Brussel
Accès

Recyclart nodigde Leopold Banchini (CH) uit om een tijdelijke installatie in de publieke ruimte te maken naar aanleiding van het Holidays zomerfestival. Deze elegante, ambitieuze, extravagante, vrolijke constructie werd BACKDROP gedoopt en stond de hele zomer te pronken voor het station van Brussel-Kapellekerk. In September verlengen we de festiviteiten met een expositie en een conferentie.

Leopold Banchini Architects is een multidisciplinair onderzoeksteam dat geworteld is in de architectuurtraditie maar evenzeer geëngageerd in hedendaagse populaire cultuur als in traditionele ambachtelijke tradities. Prioritair is hun visie van architectuur als een sociale actie met politieke en duurzame dimensies als kern van hun praktijk. Nu: een installatie met palingen! Wat hebben deze zeedieren te maken met architectuur?

Lyon biedt nog andere fijne vleeswaren buiten de gebruikelijke saucijzen: PoiL slaat u om de oren met ongekende intense muzikale collages. Ze grossieren in math-rock, kamermuziek, psychokaraoke en Nintendo-core! Er is dus toch leven op andere planeten! Titels als ‘Brossaklit’, Tronche à Cul’ en ‘Trouille Cosmique’ dwingen respect af bij vriend en vijand. Laat u teisteren en verbijsteren.

 

 Facebook event18:00 Bar + expo open
19:00>20:20 Resto: Paling in 't groen in Vitrin21

20:30 Lezing (in het engels)
21:30 POIL concert
Zaal recyclart - free


Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News