Agenda

08.10.19

talk

EVERYTHING BUT ARCHITECTURE: STUDIO OSSIDIANA & FAILED ARCHITECTURE

Architectuur & stedenbouw

Recyclart | Manchesterstraat 13-15 | B1080

Recyclart en de Architectuurfaculteit van La Cambre Horta - ULB slaan de handen in elkaar gedurende een week (07.10>11.10). Alles draait rond architectuur, maar nooit echt helemaal. Acht gasten komen workshops begeleiden met de studenten.  In het kader van deze week is er elke avond een reeks publieke activiteiten op de Faculteit + in Recyclart.

 

Failed Architecture (FA) is een onafhankelijke stichting, gevestigd in Amsterdam en wereldwijd actief, ze herverbindt architectuur met de echte wereld. Door nieuwe perspectieven op een gebouwde omgeving te openen, willen ze de betekenis van architectuur in de hedendaagse samenleving onderzoeken. Sinds 2011 bieden ze een inclusief platform voor kritisch stedelijk discours, gevoed door onconventionele verhalen van een internationaal netwerk van medewerkers.

 

Studio Ossidiana is een Rotterdamse praktijk die werkt op het snijvlak van architectuur, beeldende kunst en design, onder leiding van Alessandra Covini en Giovanni Bellotti. Door onderzoek, ontwerp en fabricage met elkaar in evenwicht te brengen, verkent de praktijk innovatieve benaderingen in het ontwerp en is altijd op zoek naar nieuwe materiële uitdrukkingen een bepaalde visie te vertalen naar tastbare ruimtes en objecten.

 

19:00 Doors | SOUPE + PAIN MAISON + HUMMUS = 4€
20:00 Talk
FREE
RECYCLART
Manchesterstraat 13-15, Molenbeek 


Facebook event

Tags : Lezing / KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News