Agenda

02.08.19

recyclart holidays 2019

DJ Pute Acier + Wopr Maze (Fr) + Osica (Fr) + Proper Strangers

Muziek

Recyclart | Manchesterstraat 13-15 | B1080

Om ons zomerfestival af te sluiten: een donkere avond, met ruwe beats, zware techno zonder fantasietjes en de hele nacht aan onze voeten.

Achter zijn huurlingennaam, die garant staat voor zweterige nachten, heeft DJ Pute Acier al 30 jaar een solide reputatie opgebouwd als verwoed palmaresverzamelaar van kniebrekende en genetisch gemodificeerde muzikale manipulaties.

Tasmo en Vadim, twee overlopers uit een voormalig gevallen koninkrijk, hebben hun wetenschappelijke gevoeligheid ten dienste gesteld van een gemeenschappelijk project: Wopr Maze. Deze supercomputer met krachtige algoritmes neemt je mee op een muzikale reis. De verslaving is totaal, hun ziel is verloren in dit labyrint van adaptieve algoritmes en heuristische analyses. De processor legt zijn cadans op. Ritmes overstijgen de tijd en harmonieën vinden de ruimte opnieuw uit.

Osica, opgericht in 2008, mixt in een magische toverketel van modulaire synths en andere bendingcircuits alles tot een dansbare doch intelligente techno-acidmix. Osica creëert gedurfde, energieke elektronische muziek en spontane visuals met behulp van machines. Een echte performance, heel indrukwekkend, die onze voeten uitnodigt om evenveel te bewegen als onze neuronen verbluft zullen zijn.

Proper Strangers depersonaliseren technomuziek om er zo beter op te kunnen focussen, een onderzoeksmethode die dissectief uw knieën zal beïnvloeden, uw armen tot roekeloosheid zal dwingen en uw dorsten naar een onbeleefd familiefeest zal laven.

 

21:00 BAR OPEN
22:00>00:30 DJ Pute Acier 
00:30>02:00 Wopr Maze LIVE
02:00>03:30 Osica LIVE 
03:30>05:00 Proper Strangers

IN = 5€
EXIT = FINAL 
❤ ❤ ❤ 
WAAK MEE OVER DE NACHTRUST VAN ONZE BUREN 
❤ ❤ ❤ 

Recyclart |Manchesterstraat 13-15 | B1080


Facebook event

Tags : Concert / Feest / Holidays / KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News