Agenda

20.10.12

DAVID KRAKAUER US & KLEZMIC ZIRKUS BE 
+ BORIS VIANDE FR - dj

Muziek

Doors 20:30 / Concert 21:30 – 10 euros (vvk hier)
+ afterparty DJ Boris Viande > 01:00

Zaal (station)

Ursulinenstraat 25
1000 Brussel
Accès

Kaartjes

David Krakauer hoeft amper voorgesteld te worden: hij is ongetwijfeld de meest invloedrijke klarinettist die feilloos de rijke klezmertraditie met avantjazz heeft weten te verzoenen. Zowel met zijn groep Klezmer Madness als met de meer door funk en hiphop beïnvloedde formatie Abraham inc (o.a. met Fred Wesley en Socalled) toert hij de planeet rond en laat hij overal een begeesterd publiek achter. 

De Waalse formatie Klezmic Zirkus bestaat al sinds 2006 en brengt een zeer aanstekelijke en energieke mix van klezmer, jazz, rock en groove. Toen ze 2 jaar geleden samen met Krakauer op een festival stonden, groeide het idee van een unieke samenwerking. Deze herfst werken ze samen gedurende een residentie van een week en ontbinden vervolgens hun muzikale duivels tijdens vier uitzonderlijke concerten in België die een stomende apotheose zullen krijgen in een klezmerfestijn in Recyclart. Niet te missen dus!

Met: David Krakauer (clarinets) / Aurélie Charneux (clarinets, saxophone) / Adrien Lambinet (trombone, tuba) / Julien De Borman (accordion) / Pierre Greco (double bass, guitar) / Wouter Roggemans (drums)

http://www.bernsarts.com/krakauer/krakauerdpk.html
http://www.klezmic-zirkus.be
www.davidkrakauer.com
http://soundcloud.com/boris-viande

Tags : Concert

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News