Agenda

13.12.16 > 17.12.16

CONSTANT presents "New Object(s) in common: Peggy('s)"

Architectuur & stedenbouw Hout & metaal
vitrin 21

Ursulinenstraat 21
1000 Brussel
Accès

Op 5 oktober publiceerde het design collectief LibreObjet de plannen voor een nieuw toonmeubel. Peggy is haar naam. Ze is ontworpen voor Fablab/Maker-Hacker-spaces. Vaak worden labs gebruikt voor hun infrastructuur, en blijven de objecten en projecten die er worden  ontworpen   efemeer[Unknown A1]  of onzichtbaar voor andere gebruikers.  Peggy  wil zichtbaar maken wat er in de labs gebeurt.

Er zijn heel wat fablabs/makerspaces/hackerspaces actief in Brussel. Elk lab is weer anders als je kijkt naar hun infrastructuur, toegankelijkheid, beschikbare machines, materialen en mogelijkheden. Een aantal van deze labs hebben hun eigen versie van Peggy gemaakt. Peggy is een toonmeubel dat op hetzelfde plan is gebaseerd maar steeds nieuwe fysieke vormen aanneemt.

Tijdens de maand november en december de Peggy's zelf, in hun eigen habitat, in de vitrine van Constant_V en in Recyclart.

Op  15 december is er een lezing over 'Objects in Common', Free / Libre / Open Design (met LibreObjet en Entropie) en de deconstructie van Wally, een open source breimachine.

 

Libre Objet

Asso Entropie

Georganizeerd door Constant

Voor meer informatie: wendy@constantvzw.org

 

Vernissage 15.12.16  18:00

Expo 13.12.16 > 17.12.15 - gratis !

10:00 > 17:00

Vitrin 21 - 21 Ursulinenstraat 1000 Brussel (naast Bar Recyclart)

Tags : KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News