Agenda

16.05.12

CALIBRE GB - Signature
+ ROCKWELL GB - Shogun Audio
+ MASTAWAN BE - dj
+ BREDREN BE - Proximity, Break-fast Audio & M-ZINE & SCEPTICZ BE - Proximity, E-Motion

Muziek

22:00 > 05:00 - 6 euro < 23:00 > 8 euro

Zaal (station)

Ursulinenstraat 25
1000 Brussel
Accès

De Ier Dominick Martin alias Calibre begon eind jaren ‘90 van de vorige eeuw drum ‘n’ bass te maken en vestigde sindsdien een reputatie als een origineel en zeer muzikaal producer die zichzelf voortdurend heruitvindt, door de kruisbestuiving van stijlen en de focus op groove en melodie. Van zijn eerste volle plaat op Creative Source tot zijn zesde en laatste worp "Condition"  op zijn eigen platenmaatschappij Signature, is het diepe en bezielde geluid van Calibre altijd blijven vooruitgaan, o.a. onder invloed van funk, dub en techno.

Thomas Green, bekend als Rockwell, brak een paar jaar geleden door als één van de nieuwe talenten in de “nieuwe school” drum ‘n’ bass scène, met een eervolle vermelding in de “Players of The Year”-lijst van MixMag in 2010 en een exclusief contract bij Shogun Audio (het label van Alix Perez, Spectrasoul, Icicle, K-Tee en Friction) na de uitgave van de mega succesvolle debuutmaxi “Full Circle/My War”. Zuiver en intelligent uitgewerkte nummers en een straffe productie en eindmix zorgen voor een aanstekelijke kracht en kwaliteit die niemand onberoerd laat.

Enkele Belgische namen mochten niet ontbreken op de affiche. Bredren is een samenwerking tussen de Brusselse dubstepproducers Requake en Orphans, die het drum ‘n’ bass idioom op hun manier aanpakken met frisse eigen nummers en scherpe mixtapes. Hier treden ze om beurten op met twee producers en dj’s die in het Waasland furore maken met diepe, minimale en technoïde drum ‘n’ bass: M-Zine & Scepticz.  De Brusselse dj Mastawan leverde vorig jaar tijdens ons Holidays-festival een opmerkelijke dj-set en mag dat met plezier nog eens komen overdoen.

http://soundcloud.com/mzinednb
http://soundcloud.com/scepticz
http://soundcloud.com/rockwell
http://soundcloud.com/bredrendnb
http://soundcloud.com/mastawan
http://www.soulr.com/

Coproductie vzw Jemenfish

22:00>23:00 Mastawan 

23:00>00:30 Data

00:30>02:00 Calibre

02:00>03:30 Rockwell

03:30>05:00 Bredren B2B M-Zine & Scepticz

Tags : Feest

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News