Agenda

16.04.20

haunted folklore

C_C (BXL) + Jean-Philippe Gross (F) + Arnaud Rivière (F)

Muziek

Recyclart | Manchesterstraat 13-15 | B1080

RAVE CONCRÈTE X FEEDBACKOFILIE X GEVAARLIJKE IMPROVISATIE EN VERVORMDE PULSATIES. WEDEROM EEN AVOND VOL ELECTRO-ACOUTISCHE TINTELINGEN.


C_C

Geïnspireerd door radicale dub, smerige jungle, verbrijzelde breakcore en rituele ceremonies, wordt C_C gekenmerkt door een opzettelijk ruwe en lawaaierige aanpak van zowel productie als livesets. Hij test voortdurend de grenzen van zijn apparatuur af, hij is de architect van een post-nucleaire dansvloer met haar verstoorde hartkloppingen, haar elektrisch gefluister, haar sonore ongelukken. Gevaarlijke improvisatie en vervormde pulsaties.

ARNAUD RIVIÈRE

Als autodidactisch muzikant maakt Arnaud Rivière al enkele decennia vrije improvisatie met bruitistische neigingen. Alles draait rond een rudimentair elektro-akoestisch monster dat is opgebouwd rond een elektrofoon, geprepareerde mengtafel en enkele microfoons/sensoren: primitieve elektronica waarbij het gebaar essentieel is. Tussen performance en concert staan zijn scènische concerten bekend om hun explosieve energie, intensiteit en een fysieke betrokkenheid die eerder zeldzaam is aan elektronische muziek.  

JEAN-PHILIPPE GROSS 

Op het kruispunt van elektronische en instrumentale muziek ontwikkelt Jean-Philippe Gross een fysieke relatie met geluid, spelend met breaks en akoestische fenomenen. Zijn muziek kan net zo goed klinken als sonoor kantwerk als hortende, brullende tanks in drassige grond. Nooit begrensd door enige vorm van systematiek, gaat Jean-Philippe Gross tot het uiterste om een breed scala aan mogelijkheden te belichten met bijzondere aandacht aan klankkleur, grain en de soms ruwe kwaliteit van geluid.

 

20:00 Doors
21:00 Jean-Philippe Gross
22:00 Arnaud Rivière
23:00 C_C
8€


FACEBOOK EVENT

Tags : Concert / KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News