Agenda

08.06.12

BRUSSELS IS AN ISLAND

PAS CE SOIR CHÉRI BE
+ CONCRETE COCONUTS BE
+ LA CLINIK DU DR. POEMBAK BE
+ DJ SPITCH MOUETjp
+ film "Le Grand Tour"

Muziek Film & video Buurt

doors 18:30
concert 19:00 > 01:00 - free

 

Bar Recyclart

Korte Brigitinnenstraat 1
1000 Brussel
Accès

De kleurrijke wijkfanfare La clinik du dr. poembak, die al twee jaar repeteert in onze Studio Marcel, haalt het koper boven voor een ongepoetst maar schitterend feestje. Aangezien Brussel toch maar een eiland is waar iedereen elkaar ‘s avonds ontmoet, hebben ze hun bloed- en muziekbroeders van The Concrete Coconuts uitgenodigd, een 11-koppige calypsogroep die voor een streepje palmboomblues zal zorgen. Eveneens van de partij is Pas ce soir Chéri, een vrolijke bende die zich laat inspireren door de grillen van de muziek onder de lakens.

Huisfotograaf Marcel-in-zijn-Marcel is er ook opnieuw bij, samen met Florence Coenraets en haar dromerige haartooien. Zij staan klaar om van u een mooi en origineel portret te maken!

In de vooravond vertonen we de Belgische film Le grand tour (2011, 98’) van Jérôme Le Maire, met Vincent Solheid, Christian Henrard, Denis Burton. Een amateurfanfare onderneemt een verschillende dagen durende trektocht door de bossen om zich naar het Carnaval van Stavelot te begeven. Dat is het begin van een ander soort road movie, van Westfalen naar de Noordzee, die de toeschouwer laat verdwalen tussen documentaire en haast surrealistische fictie.

www.myspace.com/pascesoircheri
www.legrandtour-lefilm.com

19:00 Le Grand Tour (film)
21:00 Pas ce soir Chéri (concert)
22:00 Concrete Coconuts (concert)
23:00 La Clinique du Docteur Poemback (concert)
00:00 Dj Spitch Mouet (Jap)

Tags : Concert / Feest / Vertoning

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News