Agenda

16.10.19

CONCERT

Brik Tu-Tok (B) + Zwarte Zusters (B)

Muziek Podium

Recyclart | Manchesterstraat 13-15 | B1080

EEN AVOND DIE
VISUELE EN PERFORMATIEVE
MUZIEK COMBINEERT:

Brik Tu-Tok

Absurde DIY instrumenten (denk : hybride haardrogers / keukeninstrumenten) en ditto lyrics x de mooiste tijdloze pruiken, geverfde gezichten en asynchrone choreografieën. Maxim Storms en Linde Carrijn komen beiden uit het theatermilieu, maar hun liefde voor klank en passie voor uitheemse danspassen bracht hen hier. Verwacht alles, vertrouw op uw ledematen, things will get worse.

 

De Zwarte Zusters 

Een amalgaam aan kunstenaars/muzikanten van verschillende horizonten. Concertperformance vol organische explosiviteit gekruid met groepsdynamiet.

Een concert van de zwarte zusters is een ervaring. Al improviserend verkennen zij tijdens elk optreden de spanning tussen het muzikale en beeldend performatieve waarbij de zoektocht naar collectieve waarde, naar vriendschap en naar vertrouwen centraal staat. Muzikaal experiment en contrast. De sfeer kan minimalistisch, stil en meditatief zijn en daarna transformeren in een live begeleide stoelendans.

De zwarte zusters pogen zichzelf in een positie te manoeuvreren waarin alles mogelijk is, alles kan gebeuren. Elk optreden is dan ook compleet anders en gaat over het samen (onder elkaar en met het publiek) zoeken naar waarde en naar betekenis.

 

20:00 Doors
20:30 Brik Tu-Tok
21:30 Zwarte Zusters
6€

RECYCLART
Manchesterstraat 13-15, Molenbeek


Facebook event

Tags : Concert / Opvoering / Artistieke tussenkomst / KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News