Agenda

27.04.12

BE UNCIVILIZED PARTY!

DJ CHEEBA GB 
+ DJ CARDOPUSHER ES 
+ VJ ZERO FR 
+ DJ REDRUM BE 
+ RICHARD COLVAEN BE - LIVE 
+ BABY KRUGER BE - LIVE 
+ DJ BREKBIT BEMuziek23:00 > 05:00 - 10 euro
23:00 > 24:00 BABY KRUGER

24:00 > 01:00 RICHARD COLVAEN

01:00 > 02:00 DJ CHEEBA

02:00 > 03:00 REDRUM

03:00 > 04:00 CARDOPUSHER

04:00 > 05:00 BREKBIT

Kaartjes

Be Uncivilised is het eerste feest van vzw Axiome in België, in Recyclart. Basgedreven muziek, van abstracte hip hop over glitch tot hoge BPM-waarden met uk garage, tropical bass, dubstep en house, om te eindigen met jungle/drum n bass-gekte.


Dj Cheeba is officieel lid van de Solid Steelfamilie, naast Ninja Tunelegendes als Coldcut en Dj Food. Hij mengt muziek met video, scratching en beatgegoochel, verrijkt met video- en camerabeelden voor een adembenemend resultaat.
Cardopusher komt uit Venezuela, woont in Barcelona en maakt clubmuziek die nog meer grenzen verlegt. Met reeds twee langspelers en een handvol ep’s op labels als Schokout, True Tiger, Car Crash Set en Hyperdub (het label van Kode9), kwam vorig jaar nog een derde plaat uit op het Berlijnse Tigerbeat6. Van acid house tot rave, over jaren 80 sferen tot moderne boogie : verwacht u dit jaar aan nog meer experimenten en vinyl op labels als DVA en Ghettophiles.
VJ Zero is altijd op zoek naar nieuwe manieren om muziek en beeld te versmelten en werd snel een belangrijke figuur in de Franse VJ-scène. Met talrijke invloeden, schermen en verrassende montages zal hij een enige en veelvormige opvoering verzorgen, met grafiek, fotografie, film, mapping en scenografie.
Baby Kruger (Maldita, Schematic) zingt op IDM en abstracte hip hop, gevolgd door de Luikse Richard Colvaen (Vlek) die met MPC en iPad live zijn interpretatie van verbrokkelde hip hop brengt. Organisator en bezieler van de avond Redrum ruilde Avignon en diverse Europese bestemmingen onlangs in voor Brussel en mag zich tot het selecte clubje van Solid Steeldj’s rekenen. Hij brengt een kruidige en gescratchte mix van glitch en uk garage. Als afsluiter belooft clubveteraan Brekbit (Drumderground) een stevige set drum ‘n’ bass en jungle.

www.axiome-asbl.be

www.solidsteel.ninjatune.net
www.djcheeba.com


Tags : Concert / Feest / Nightshop / Zeitgeist

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News