Agenda

26.10.12

BE UNCIVILISED! PARTY

HINT GB - LIVE 
+ TUFFIST US - DJ 
+ CHERUB CATKIN BE - LIVE 
+ VJ ZERO FR - VJ 
+ REDRUM FR - DJ 
+ PHONOGRAPH GB - DJ

Muziek

23:00 > 05:00 – 10 euros
zaal

Zaal (station)

Ursulinenstraat 25
1000 Brussel
Accès

Na het succes van de eerste avond in april eerder dit jaar, komt Axiome terug met dezelfde keukenbenodigdheden voor een internationale spijskaart, even vers maar nog meer gekruid. Op de kaart : hip hop, house, garage, jungle en live video.

De vlucht voorwaarts begon voor Hint in 2002 maar het is zijn eerste plaat uit 2003 i.s.m. Ninja Tune die hem op het voorplan bracht, een plek die hij ook deelt met Bonobo onder het alias The Hint touring band. Sinds hij op Tru Thoughts uitbrengt, nemen zijn nummers een meer energieke en dansvloer georiënteerde wending, terwijl zijn laatste plaat van dit jaar meer invloeden uit hip hop, house en garage laat horen.
Tuffist komt uit Brooklyn en is naast Jacky Murda, met 15 jaar djervaring, één van de Amerikaanse junglepioniers. Hij speelt bovendien als resident voor Konkrete Jungle en tourt sindsdien de wereld rond. Ter gelegenheid van enkele nieuwe platen op Roots Recording en zijn eigen Chopstick label komt hij naar Europa met halte in Recyclart.

Cherub Catkin is een producer uit Oostende en zoon van de uitbater van de Brusselse Juke Box platenwinkel. Sinds 1992 bracht hij niet minder dan 17 ep’s en 5 lp’s uit die de grenzen tussen house, electro en datapunk verkennen. Recent richtte hij nog de electrogroep Nordlys op maar voor deze avond belooft de man een exclusief liveoptreden met nieuw eigen werk.
Op de eerste Axiomeavond bood de Franse vj Zero een belangrijke beeldende meewaarde. Wie erbij was heeft het gezien, zoniet nodigen we u graag uit om zijn nieuwe vj-opstelling te komen ontdekken.

Tussendoor put organisator Redrum uit zijn eclectische platenbak om erna de fakkel over te dragen aan zijn kleine broer Phonograph, die uit Edinburgh overvliegt voor een finale met krachtige drum ‘n’ bass en eigen producties.

www.axiome-asbl.be
http://soundcloud.com/djredrum
http://www.myspace.com/cherubcatkin
http://soundcloud.com/hint
http://soundcloud.com/tuffist
http://soundcloud.com/phonograph

coprod. Axiome asbl

23:00 > 01:00 Redrum
01:00 > 02:00 Cherub Catkin
02:00 > 03:00 Hint
03:00 > 04:00 Tuffist
04:00 > 05:00 Phonograph

Tags : Feest

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News