Agenda

16.12.20 > 18.12.20

100% VEGAN

bar recyclart

Recyclart | Manchesterstraat 13-15 | B1080

BAR RECYCLART 100% VEGAN
3 DAGEN | 1 AVOND
INFO/RESERVEREN/CATERING
joost@recyclart.be 02 289 00 59

Vanaf nu kan je naast de lunch ook elke DONDERDAGAVOND bij ons komen dineren. Satanische seitan, allmighty mezzes, hartverwarmende gemberdranken, ...Laat uw smaakpapillen los op de homemade heerlijkheden van onze keuken! Bar Recyclart serveert u een volledig veganistische kaart waarin seizoensgroenten centraal staan. Elke dag een nieuw menu onder het vandaal van het experiment, om onze blik te verruimen en nieuwe smaken, texturen en verrassende schotels te ontdekken. Behalve dierlijke producten bannen we ook alle industrieel verwerkte voedingswaren voor een gezonde, ethische en natuurlijke keuken.

WOENSDAG>VRIJDAG
BAR 10:00>17:00
RESTO 12:00>15:00
DONDERDAGAVOND zonder reservatie
RESTO 18:00>21:00
 
+DONDERDAG GASTRONOMIK
DEGUSTATIEMENU 5 GANGEN
SEE YOU IN 2021 MET MEER DATES ! !
ENKEL MET RESERVATIE : joost@recyclart.be
Geniet van ons vijf gangen degustatiemenu, in intieme sfeer of met vrienden. Telkens de eerste en derde donderdagavond van de maand, steeds een nieuw menu. Seizoensgebonden groenten, verrassende smaken, zoveel mogelijk lokaal geteeld. Natuurlijk 100% plantaardig. Gastronomie van bij ons, voor een prikje (30€ per persoon)! We werken deze avonden enkel met reservatie.
 
 

SOCIALE ECONOMIE
Bar Recyclart werkt met mensen in een tewerkstellingstraject, zowel in de keuken als achter de bar. Dit werkprogramma, een vorm van sociale economie, biedt een kans voor lagergeschoolde, langdurige werkzoekenden om na 2 jaar smaak- en werkervaring bij ons een plek te vinden elders op de arbeidsmarkt.

Maïzenne Talent is een nieuwe tool, ontwikkeld door de jobcoaches van Atelier Groot Eiland, Eat vzw, Jes en Recyclart samen met de sectorondersteuner Horeca van Tracé Brussel, om zich op een bredere en duurzamere manier te kunnen bewegen op de arbeidsmarkt. Door de mensen die we opleiden samen aan te bieden met andere SPI-partners (Sociaal Professionele Inschakeling) actief in de Horeca, kunnen we beter inspelen op de noden van werkgevers. Via de webpagina kunnen werkgevers contact opnemen met Maïzenne Talent en zal één van de jobcoaches met de werkgever in gesprek gaan.

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News