Agenda

11.05.12

AYMERIC DE TAPOL BE - LIVE
+ L.E.G BE - LIVE
+ SENSATIONAL MEETS KOYXEИ US/JP - LIVE
+ DJ SCOTCH BONNET (AKA DJ SCOTCH EGG) JP - LIVE

Muziek

doors 20:30
concert 21:00 > 01:00 - 5 euro

 

Zaal (station)

Ursulinenstraat 25
1000 Brussel
Accès

Aymeric de Tapol, in het verleden al een paar keer te gast in Recyclart, is een Brusselse elektronische muziekproducer die op deze mutant hip hopavond twee verschillende projecten voorstelt: “The Sun Left”, gebaseerd op lage frequentie-ambient dub en “Microfilm” dat zich inschrijft in de instrumentele hip hop. L.E.G is het producersduo Sublyme Diagonal en Roger3000, buitenstaanders in de Brusselse hip hopwereld die opvallen met hun invloeden uit experimentele en klassiek muziek en het gebruik van vervormde Engelstalige stemmen.
De Amerikaanse rapper Sensational (Wordsound/Lpecac/Matador/Skam/ex-Jungle Brothers) debuteerde in 1993 op de Jungle Brothersplaat “J. Beez Wit The Remedy” en brak in 1997 overtuigend door met zijn solodebuut “Loaded With Power”: een eigenzinnig lo fi en basgedreven hip hopwerkstuk. Koyxeи (Wordsound/Skam) is een alter ego van de afwisselend in Osaka en Berlijn vertoevende Japanner Kouhei Matsunaga en zal voor de gelegenheid Sensational van de nodige beats voorzien. Zijn eerste plaat "Upside Down" werd uitgebracht door het Duitse Mille Plateaux in 1998 en sindsdien richtte hij zijn eigen label Flying Swimming op en werkte samen met Merzbow, Sensational, Sean Booth (Autechre), High Priest (Anti Pop Consorium) enz.
Dj Scotch Bonnet is het nieuwe soloproject van de in Berlijn wonende Shigeru Ishihara, alias DJ Scotch Egg. De excentrieke Ishihara graaft diep in de vette baswereld van hip-hop breaks, de klanken van game boys, 8-bitprocessoren, de industrial dub van Scorn en de diverse Berlijnse muzikale subculturen.

 

www.a.detapol.free.fr 
www.legizm.com
www.ffss.info

I.s.m. Patrick Thinsy

21.00-22.00 Aymeric de Tapol (live)

22.00-23.00 L.E.G. (live)

23.00-24.00 Sensational meets Koyxeи (live)

24.00-01.00 Dj Scotch Bonnet (aka DJ Scotch Egg) (live)

Tags : Concert / Feest

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News