Agenda

01.02.19

concerten + Dj

Avant What ?? Lennart Heyndels (B) / Madame Blavatsky (B) / Strapontin (F)

Muziek Fotografie Buurt

RECYCLART Nieuwe PLEK :
13-15 Manchesterstraat
1080 Molenbeek

Madame Blavatsky is een powertrio dat moeiteloos electronic bass mengt met glitch hop in een cocktail van stevig swingende en funky stomende jazz. Virtuoos, groovend en beestig dansbaar. Ze werden niet voor niets eind 2017 opgepikt door Lefto voor zijn ‘Made in Belgium’. Hun track ‘Steak in the Neck’ kreeg aardig wat airplay en verzette menig zwoel beentje op dancefloors wereldwijd.

Line-up: Marius Couvreur (production, electronics, drums), Artan Buleshkaj (guitar), Jonas Desmet (keys)

Opener Lennart Heyndels : zijn muziek wordt gekenmerkt door een vloeibare mix van stijlen en balanceert tussen speelse eenvoud en serene introspectie. Met zijn nieuwe solo project op modular synth laat hij zich inspireren door artiesten zoals Eliane Radigue, Kaitlyn Aurelia Smith en Animal Collective. Het gaat van ambient drones naar abstracte ritmische massa's en alles daartussen. Gl-gl-glitchy!

Strapontin  is de immer verbazende electronische wizzard en innovator van fagjazz, cold disco & slow techno. Here is the night, bro!

‘Avant What?’ is een reeks nieuwe urbane, grensoverschrijdende en jazzgerichte muziek , die stevig in electronica, metal of ander fraais gemarineerd is anno NU.

 

20:00 Doors
21:00 Lennart Heyndels
21:30 Madame Blavatsky
22:45-00:30 Strapontin
6€


facebook event

Tags : Concert / Tentoonstelling / KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News