Agenda

30.10.17 > 03.11.17

Workshop voor kinderen

ARCHIKIDS 2017

Architectuur & stedenbouw

Workshop voor kinderen Nl+Fr  8 > 12 jaar (maximum 12 kinderen)

09:30 > 16:30 - €75 / Week
Huize Sint Monika - 91 Blaesstraat  1000 Brussel

Inschrijvingen : stephane.damsin@recyclart.be
Uiterste datum van inschrijven : 15.10.2017

“OP EEN DAG ZAL IK OUD ZIJN”

ARCHIKIDS is een architectuurworkshop voor kinderen (Nl/Fr) die Recyclart al sinds 2014 organiseert en geleid wordt door Hélène Mariage (franse landschapsarchitecte en maquettebouwster) en Veerle Delaunay (nederlandstalige architecte). De workshop is nomadisch en strijkt neer op een plek die meteen ook inspiratiebron voor het werk zal zijn. Er is geen voorkennis vereist van de kinderen behalve uiteraard een zekere zin om te knutselen, te spelen en verbeelding te gebruiken.

Na in Recyclart Congres te hebben plaatsgevonden, in BRONKS en in de Brigittinen, hebben we nu het genoegen om de kinderen uit te nodigen in het rusthuis Huize Sinte Monika voor de workshop in 2017.

Beste kinderen: we gaan ons dus gedurende een weekje allemaal inbeelden dat we oud zijn en een rusthuis knutselen voor de toekomst. Wat zal het er leuk zijn (als we oud zullen zijn)!

De ploeg van het rusthuis zal ons en week opvangen en de workshop zal doorgaan in een speciaal voor de workshop voorzien lokaal. Er zullen bejaarde bewoners naar ons werk komen kijken tijdens intergenerationele ontmoetingen. We zullen in de tuin mogen spelen voor momenten van ontspanning. Soep, drank en fruit zal worden aangeboden door onze gastheren en we eten samen in de kantine (wel zelf boterhammen meebrengen).

Op vrijdag vanaf 16.00 uur worden de maquettes tentoongesteld: iedereen is welkom om te komen kijken (ouders, bewoners, nieuwsgierigen...). We zorgen ook voor een drankje.

Recyclart dankt Jan Vandekerckhove, directeur van het rusthuis Huize Sint Monika alsmede heel zijn ploeg en de rusthuisbewoners voor het onthaal.

 Foto : © Jeroen Musch


http://landscale.be/

Facebook event

Tags : KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News