Agenda

05.03.20

A Dinner with Franky and Johnny

Fotografie Buurt

WAQ Liverpoolstraat 2

In het kader van het Fototek-project bieden wij u een uitzonderlijke maaltijd aan met de twee bezielers van de Fototek. Deze stichting is volledig gewijd aan de fotografie in al haar vormen: archieven, amateurdocumenten, buurtfotostudio, internationale collectie van auteursbeelden.
Zij zullen een heerlijke pastamaaltijd voor u bereiden. De maaltijd is gratis.
Om mee te doen, hoeft u alleen maar met een tiental foto's te komen waarover u wilt praten en die ook door de andere gasten kunnen worden becommentarieerd en bevraagd. Als u er iets minder of iets meer heeft is dat ook goed.
Een verslag van de reacties en verhalen die uw foto's hebben uitgelokt, wordt u toegestuurd. Net als die van de andere deelnemers. Deze tekst zal deel uitmaken van een "Manifest der Dineratoire Fotografie".
De foto's kunnen deel uitmaken van de Fototek-collecties in originele of gekopieerde vorm. Als dit u uitkomt, natuurlijk. Het is niet verplicht.
We zullen met maximum 10 personen tegelijk dineren.
Dit project heeft als doel om zonder hiërarchie over fotografie te kunnen praten met zowel "echte" fotografen als "nep" fotografen, amateurfotografen (in de pure en mooie zin van het woord), liefhebbers van gevonden beelden, fotoverzamelaars of liefhebbers van familiealbums.
Alle beelden komen in aanmerking. Geen criteria van gewicht, herkomst, rimpels of littekens.


Registraties en alle vragen
bij Franky 0474083149
of Johnny 0495157329


Tags : KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News