Agenda

Om hun bewogen tienjarig bestaan te vieren, palmt het Oiseaux Sans Tête collectief een verdieping van Recyclart in voor hun zomertentoonstelling die de hele duur van het vakantiefestival zal bestrijken.

Een selectie van ontstofte archieven en ander fris werk zal worden getoond, een kans om hun constant evoluerende projecten en hun vele fotografische talenten te herontdekken.

Een muur vol getuigenissen van medewerkers, vrienden, bezoekers zal ook ter plaatse worden getoond op de site, een oproep is al gelanceerd als u wenst deel te nemen aan deze warmhartige feestelijkheden > DAT KAN HIER en er zal ook een kleine pOST-werkplaats worden geopend, zodat u ook een ansichtkaart of een andere unieke contributie kan leveren.

We verwachten u in talrijke getale voor de inauguratie die zal plaatsvinden op 27 juni, tijdens Garage Pirate: 10 ans OST + Concerts, een prachtig feestje, ingericht door uw favoriete vogels en waar ook u de kans krijgt om sommige van hun foto_grafische apparaten live te testen.


Vernissage 27.06 > 19:00
Expo 04.07>01.08
ELKE DONDERDAG 
19:00>22:00
OF OP AFSPRAAK: info@ostcollective.org
FREE
 

Tags : Workshop / Tentoonstelling / Holidays / KUNSTEN CENTRUM

Toevoegen aan mijn agenda

← Terug

News